Maulets Reus: El jovent valencià en peu de guerra

dilluns, 20 de febrer del 2012

El jovent valencià en peu de guerra


Les retallades en educació han sigut la gota que ha fet vessar el got aquesta setmana a la ciutat de València. Ahir, joves de l’institut IES Lluís Vives del centre de València es manifestaren en contra de les retallades que està aprovant el govern valencià, fet que acabà amb una brutal càrrega policial i amb un jove estudiant ferit.

Hui, 16 de febrer, l’alumnat de l’institut, ha tornat a eixir al carrer per mostrar la seva solidaritat al jove ferit i mostrar el seu rebuig a l’atac policial. Aquesta concentració ha tingut el suport d’una part de la societat valenciana, com el dia anterior ha acabat amb una càrrega policial per part de la Policia Nacional i amb la detenció de 6 persones conegudes dels moviments socials de València, triades de forma selectiva entre les manifestants, un d’ells, militant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i de Maulets, el jovent independentista revolucionari.

L’alumnat, en veure com detenien els seus companys i companyes, ha decidit prendre legítimament els carrers de València fins a la delegació del govern fet que ha comportat un fort desplegament policial i 2 detinguts més dins del Centre Comercial que es troba a prop del Carrer Colón.

A la vesprada, la solidaritat s’ha apoderat de València, més de 150 valencians s’han concentrat davant la Jefatura Superior de Policia Nacional, on a causa de la tensió hi ha hagut 2 detinguts més.

Així doncs, des de Maulets, el jovent independentista revolucionari, ens solidaritzem amb els detinguts d’avui, dia 16 de febrer i sobretot al nostre company de Maulets.

Tanmateix, convidem a tots i totes a les concentracions davant els instituts i facultats d’arreu de València a les 12:30 i dilluns davant de l’Institut Lluís Vives a les 14:45.

Si la solidaritat i les retallades no s’ aturen, nosaltres tampoc!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
16 de febrer del 2012