Maulets Reus: Xerrada de la Brigada Catalana Veneçolana Ali Primera

diumenge, 1 de maig del 2011

Xerrada de la Brigada Catalana Veneçolana Ali Primera


El proper dissabte dia 7 de maig a les 18:00 a la sala Hortènsi Güell del centre de lectura de Reus (C/Major nº15.), tindrem el guat de rebre la visita de la Brigada catalana de suport a Veneçuela “Ali Primera”.

Ens oferiran un passi de vídeo i posteriorment ens explicaran de primera mà les experiències viscudes en les tasques socials realitzades al País Bolivarià.

També podrem escoltar el seu punt de vista sobre el procès revolucionari a Veneçuela, els progressos socials que ha viscut el país en els últims 13 anys degut a les col·lectivitzacions i expropiacions de terrenys als grans terratinents des de que Hugo Chávez va arribar al poder.

Tot i els grans avenços, no hem d’obidar que a Veneçuela encara li queda molt de camí fins a la construcció d’un socialisme real que hauría de desembocar en una societat absent de classes socials i amb un control popular sobre tots els mitjans de producció.

Un dels altres punts forts de la xerrada, serà conèixer el paper que estan jugant els grans mitjans d’informació, la majoria d’ells pertanyents a empreses privades de capital extranger (majoritàriament nord-americà). Que estan fent una tasca insaciable de suport a l’oposició, distorsionant la informació sobre totes les mesures preses pel govern de Chávez.